Online

Ani záznam v registru nemusí být překážkou výhodného úvěru

Lidé na internetu velmi často pátrají po nebankovních hypotékách bez registru. Je to dáno především tím, že záznam v registru není ničím výjimečným, ba naopak jej má stále více lidí. A mnoho lidí přirozeně také potřebuje peníze. Jenže, kde je mají vzít? Banky totiž před každým žadatelem o půjčku se záznamem v registru spolehlivě zabouchnou bránu.

kufr

Bohužel, mnoho lidí stále neví, že získat půjčku i se záznamem v registru nemusí být žádná věda. Stačí, když víte, na koho se v takové chvíli obrátit. Tím pravým partnerem v podobné situaci pro vás může být nebankovní společnost. Zde si vyřídíte nebankovní hypotéku bez registru raz dva, a to i když váš záznam v registru nebude úplně zanedbatelný.

Nicméně to, že žádáte o hypotéku bez registru, rozhodně neznamená, že nikdo nebude do vašeho registru nahlížet. Naopak, bez kontroly registrů vám žádnou hypotéku nikdo nedá. Ovšem na to, zda máte či nemáte nějaký záznam v bankovním či v nebankovním registru, nemusí až tak moc záležet. Mnohem důležitější je skutečnost, zda jste schopni svou půjčku splácet.

Pokud jsou vaše příjmy dostatečné, abyste svou půjčku bez potíží spláceli, pak není ani ten nejmenší důvod, proč by vám ji měla nebankovní společnost odpírat. A zdaleka se nejedná jen o jeden jediný druh příjmu, kterým je mzda či plat, ale také o příjmy z brigády, z pronájmu, z důchodu, a tak podobně. Navíc, pokud žádáte o půjčku menší finanční hodnoty, pak jistě ve svém domácím rozpočtu dostatečné prostředky na její pravidelnou úhradu snadno seženete.

financování

Druhá podmínka, kterou musíte naplnit, je, že se za svou nebankovní půjčku musíte zaručit vhodnou nemovitostí. Ta bude pro nebankovní společnost dostatečnou zárukou vaší ochoty a schopnosti splácet a uzavření úvěrové smlouvy tak už nestojí nic v cestě.
Pro dobrou půjčku bez registrů tak nemusíte zbytečně chodit do banky, dostanete ji u vstřícné nebankovní společnosti.

Mohlo by se vám také líbit...